Aqua M E5 zwenksproeier

Kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 

Materiaal
Kunststof 

33,99
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de Aqua M E5 zwenksproeier van Gardena bepaal je wanneer je gazon wordt bewaterd. Je kunt erop vertrouwen dat het iedere keer weer betrouwbaar en vooral ook heel gelijkmatig, zonder plasvorming gebeurd. Geniet van elk moment van de zomer met de zwenksproeier. De sproeier is ontworpen voor oppervlakken van 110 tot 250 m² en heel eenvoudig en snel in gebruik te nemen. Nadat je de slang hebt aangesloten, kan je met de schuifregelaar het bereik instellen tussen 8 en 18 meter. De breedte van de waterstralen blijft altijd maximaal 14 meter. Je hebt de optie om slechts één kant van het gazon water te geven.

Het gebruik van metaal zorgt ervoor dat de sproeier licht van gewicht is, maar wel stevig op het gazon staat. De zwenksproeier Aqua M is gemaakt van hoogwaardige kunststof en beschermd tegen UV-straling en vorstbestendig. Bovendien heeft de sproeier een fabrieksgarantie van 5 jaar. Een metalen filter bevindt zich op de wateraansluiting zodat vuildeeltjes niet in de sproeier kunnen komen. Deze filter is uitneembaar door de verbinding te draaien en vervolgens eenvoudig onder de waterstraal af te spoelen. Aan het andere uiteinde is een reinigingsnaald in de schroefdop geplaatst, die je kan gebruiken om de sproeimondjes van de sproeier eenvoudig te ontdoen van eventuele kalkaanslag.

  • Oppervlakken 110-250 m²
  • Schuifregelaar regelt bereik van 8 tot 18m
  • Breedte waterstralen maximaal 14m
  • UV- en vorstbestendig
  • Uitneembare en afwasbare metalen filter
  • Reinigingsnaald voor kalkaanslag

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 
Materiaal
Kunststof 
Afwerking
Kunststof beschermd 
Toepassing
Water 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,43 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
39,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,6 cm
Algemene kenmerken
Duur van de garantie
5 jaar
Referenties en codes
Hubo-referentie
933441
Leverancierscode
18702-20.000.00
EAN- / barcode
4078500048019

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis