Aquaplan Roofix koudlijm 10l + 20% gratis

1 van2
Kenmerken
Type lijm
Montagelijm 

Toepassing
Lijmen 

Inhoud
12000 ml

Gebruik
Buiten 

Kleur
Zwart 

Merk
Aquaplan 

PROMO
24%
89,79
67,49
5,62/kg
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Roofix van Aquaplan is een vezelversterkte, bitumineuze koudlijm om snel en zonder risico dakrollen te verlijmen aan de ondergrond waarbij de volledige dikte van de dakrol wordt behouden. Het gebruik van een brander is overbodig. Deze koudlijm fungeert als een extra waterdichtingslaag en vult kleine barstjes en oneffenheden. Roofix zorgt voor een sterke en homogene verlijming, die damp- en luchtinsluiting vermijdt en blaasvorming onmogelijk maakt. Bovendien zijn eventuele correcties nog mogelijk tijdens het verlijmen voor een perfect eindresultaat.

  • Dekking: 1m²/l
  • Droogtijd: 24u
  • Overschilderbaar

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type lijm
Montagelijm 
Gebruik
Buiten 
Kleur
Zwart 
Verpakking
Pot 
Technische kenmerken
Toepassing
Lijmen 
Inhoud
12000 ml
Algemene kenmerken
Merk
Aquaplan 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
29 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
14,9 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
29 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
26 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
10575
Leverancierscode
2794010
EAN- / barcode
5413466020706
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H226: Ontvlambare vloeistof en damp.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P241: Explosieveilige elektrische / ventilatie- / verlichtings- / ... apparatuur gebruiken. P403+P235: Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis