AquaZoom Compact E5 zwenksproeier

Kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 

Materiaal
Kunststof 

37,19
Gratis afhalen
In beperkt aantal winkels op voorraad
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De AquaZoom Compact E5 zwenksproeiervan Gardena neemt je veel werk uit handen bij het water geven van je groenten- en bloemperken en het bespaart ook veel tijd. Maar het mooiste is dat door de gelijkmatige bewatering zonder plasvorming je planten en groenten optimaal groeien en bloeien. Geniet van elk moment van de zomer met de zwenksproeier. De zwenksproeier is uitgerust met een ronde basis waardoor hij stabiel op de grond staat en daardoor bijzonder geschikt om bijvoorbeeld in het midden van een groentebed te plaatsen en de plantjes rondom water te geven. De bewatering van de AquaZoom compact beslaat een royale oppervlakte van 9 tot 216 m². Met de schuifregelaar stel je flexibel zowel het bereik van 3–18 meter als de sproeibreedte van 3–12 meter eenvoudig in.

Het gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in een fabrieksgarantie van 5 jaar. Verder heeft u de zekerheid dat noch vorst noch UV straling je sproeier zal beschadigen. Onderhoud is net zo eenvoudig als het bedienen van de sproeier. De sproeier is immers gemaakt van zacht plastic, wat het reinigen aanzienlijk eenvoudiger maakt. Als er kalk op is afgezet, kan je deze eenvoudig wegvegen door je vinger over de sproeiers te bewegen. Bovendien is er een filter ingebouwd in de wateraansluiting om vuildeeltjes op te vangen. Je kan deze eenvoudig verwijderen en onder stromend water afspoelen.

  • Oppervlakken 9-216 m²
  • Sproeibreedte verstelbaar 3-12 m
  • Reikwijdte instelbaar 3-18 m
  • UV- en vorstbestendig
  • Geïntegreerde vuilfilter

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 
Materiaal
Kunststof 
Gewicht
0,4 kg
Afwerking
Kunststof beschermd 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
7,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,4 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
29 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
27 cm
Technische kenmerken
Toepassing
Water 
Algemene kenmerken
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Duur van de garantie
5 jaar
Referenties en codes
Hubo-referentie
933443
Leverancierscode
18708-20.000.00
EAN- / barcode
4078500048057

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis