AquaZoom L E4 zwenksproeier

Kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 

Materiaal
Kunststof 

62,99
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Grotere tuinen zijn geen probleem voor de AquaZoom L E4 van Gardena, omdat deze zwenksproeier is ontworpen voor oppervlakken van 28 tot 350 m². In dergelijke situaties is het natuurlijk belangrijk dat de tuin gelijkmatig wordt besproeid. Deze sproeier voldoet volledig aan deze uitdaging en nog veel meer. Door de gelijkmatige bewatering wordt plasvorming voorkomen. De bediening van de AquaZoom L is eenvoudig en intuïtief. Gebruik de schuifregelaar om het bereik aan te passen van 7 tot 21 meter, de sproeibreedte van 4 tot 17 meter en de waterstroom naar eigen wens in te stellen. Je kan zelfs aan één kant water geven. Door al deze instellingen kan je het water laten vallen, precies daar waar je het hebben wilt.

De extra brede steunpoten van de sproeier zorgen voor een stabiele stand. Het gebruik van duurzame materialen van topkwaliteit, zorgt ervoor dat de AquaZoom L bestand is tegen vorst en UV-straling. De hoge kwaliteit wordt ook benadrukt door de fabrieksgarantie van 5 jaar, je zal langdurig plezier beleven aan deze sproeier. De sproeier is zeer eenvoudig in onderhoud zodat de prestaties gewaarborgd blijven. De roestvrijstalen filter is ingebouwd in de wateraansluiting, dit voorkomt dat vuildeeltjes het apparaat binnendringen. De filter is eenvoudig uitneembaar en kan onder stromend water worden schoon gespoeld. De sproeimondjes van de AquaZoom L zijn ook eenvoudig en gemakkelijk schoon te maken, omdat ze van zacht kunststof zijn gemaakt. Het verwijderen van eventuele kalkaanslag op de sproeimondjes doe je eenvoudig door er met je vinger overheen te vegen.

  • Oppervlakken 28-350 m²
  • Schuifregelaar regelt bereik van 7 tot 21 m
  • Sproeibreedte waterstralen instellen tussen 4 en 17 m
  • UV- en vorstbestendig
  • Uitneembare en afwasbare roestvrij stalen filter

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 
Materiaal
Kunststof 
Afwerking
Kunststof beschermd 
Toepassing
Water 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
21,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,84 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
58 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,5 cm
Algemene kenmerken
Duur van de garantie
5 jaar
Referenties en codes
Hubo-referentie
933446
Leverancierscode
18714-20.000.00
EAN- / barcode
4078500048118

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis