Ariel wasmiddel color 19 tabs

Kenmerken
Inhoud
0,59 kg

Toepassing
Kleding 

Verdunning
Gebruiksklaar 

Breedte
12,1 cm

Lengte
18,4 cm

Merk
Ariel 

12,99
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Dankzij dit 3-in-1 geconcentreerde wasmiddel van Ariel wordt je was schoon, worden vlekken verwijderd en straalt je kleding weer als nieuw. In deze tabletvorm gaat geen druppel wasmiddel meer verloren en heb je gemakkelijk de juiste hoeveelheid wasmiddel in je wasmachine.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
0,59 kg
Verdunning
Gebruiksklaar 
Fysieke kenmerken
Toepassing
Kleding 
Breedte
12,1 cm
Lengte
18,4 cm
Gewicht
0,59 kg
Algemene kenmerken
Merk
Ariel 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
30 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
3,89 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
38,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
13,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
890499
Leverancierscode
1064528
EAN- / barcode
8001841638829
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. EUH208: Bevat 1.2-Benzisothiazol-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P302: Bij contact met de huid: UNDEFINED P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P352: Met veel water en zeep wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis