Bayer spray tegen vliegende insecten 500ml + 100ml

Kenmerken
Toepassing
Insecten 

Behandeling
Gebruiksklaar 

Biologisch
Nee

Merk
Bayer 

7,99
13,32/l
Gratis afhalen
In beperkt aantal winkels op voorraad
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Muggen, vliegen, motten en wespen zijn kansloos met deze spray van Bayer tegen vliegende insecten. Door de directe en langdurige werking van dit product zijn al je zorgen verleden tijd. Goed schudden voor gebruik is aangeraden.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Insecten 
Behandeling
Gebruiksklaar 
Biologisch
-
Volume
0,6 l
Erkenningsnummer
BIO-8183/B 
Algemene kenmerken
Merk
Bayer 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,51 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
6,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
28,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
127537
Leverancierscode
3681150
EAN- / barcode
4000680067269
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
BIO-8183/B
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting R12: Zeer licht ontvlambaar. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. R50/53: Zeer vergiftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P403: Op een goed geventileerde plaats bewaren. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P273: Voorkom lozing in het milieu. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis