Biologische sanitairontkalker 1l

1 van2
Kenmerken
Volume
1 l

Binnen/buitengebruik
Binnen 

13,29
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met deze biologisch afbreekbare ontkalker voor sanitair van 60's Solutions laat je je badkamer weer glanzen in een oogwenk. Deze verpakking bevat 1l biologische sanitairontkalker.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Volume
1 l
Binnen/buitengebruik
Binnen 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
8,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,09 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
28,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,2 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
829238
Leverancierscode
1044639
EAN- / barcode
5411326907518
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
R36/38: Irriterend voor de ogen en de huid. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P315: Onmiddellijk een arts raadplegen. P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. S24: Aanraking met de huid vermijden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. S26: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis