Bref ovenspray 450ml

Kenmerken
Toepassing
Keuken 

Inhoud
0,45 l

Verdunning
Gebruiksklaar 

Merk
Bref 

6,59
14,64/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Wanneer vet en vuil telkens opnieuw ingebakken worden in de oven, heb je een uiterst krachtig middel nodig om het weer netjes te krijgen. Dankzij de "5 minuten krachtige formule" op basis van bijtende soda, maak je een mum van tijd je oven opnieuw kraaknet.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Keuken 
Inhoud
0,45 l
Verdunning
Gebruiksklaar 
Algemene kenmerken
Merk
Bref 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,548 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
23,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
772605
Leverancierscode
1044817
EAN- / barcode
5410091721664
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H290: Kan bijtend zijn voor metalen. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P305: Bij contact met de ogen: P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis