Brunox epoxy roestomvormer spray 400ml

Kenmerken
Inhoud
0,4 l

Gebruiksklaar
Ja

Breedte
63 mm

Hoogte
19,8 cm

Lengte
63 mm

Merk
Brunox 

32,99
82,48/Liter
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De epoxy roestomvormer van Brunox is een roestomvormer en grondlaklaag in één. Het product is zeer geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten.

De cognackleurige heldere vloeistof vormt met de geneutraliseerde roestlaag een metaalorganische ijzerverbinding. De zwarte, compacte en bestendige laag die gevormd wordt, biedt een lange bescherming tegen roest en vormt tegelijk een zeer goede ondergrond door de epoxyhars bestanddelen.

  • Zeer hoge penetratie in roest (7 tot 10 keer dieper dan traditionele roestomvormers)
  • Goede filmvorming zonder kwaststrepen
  • Efficiënte en makkelijke verdere bewerking mogelijk
  • Handige spray

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
0,4 l
Gebruiksklaar
Materiaal van doeloppervlak
Metaal 
Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 
Substantie
Vloeistof 
Fysieke kenmerken
Breedte
63 mm
Hoogte
19,8 cm
Lengte
63 mm
Gewicht
0,348 kg
Aantal
Type
Onderhoud 
Algemene kenmerken
Merk
Brunox 
Garantieperiode
2 jaar 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6,3 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,418 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
6,3 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
19,8 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
66526
Leverancierscode
1813002
EAN- / barcode
7610567930028
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P405: Achter slot bewaren. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis