Brunox turbo spray 300ml

Kenmerken
Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,3 l

Merk
Brunox 

11,79
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze Turbo spray van Brunox kan voor zowat alles gebruikt worden, het is een smeermiddel, anti-roestmiddel, contactspray, kruipolie en reinigingsspray. Kortom, de Turbo spray hoort thuis in elke gereedschapskoffer!

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,3 l
Algemene kenmerken
Merk
Brunox 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
5,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,32 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
19,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5,9 cm
Fysieke kenmerken
Aantal
Referenties en codes
Hubo-referentie
7894
Leverancierscode
1813020
EAN- / barcode
7610567953003
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P331: GEEN braken opwekken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P405: Achter slot bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis