Bsi allesreiniger 5l

Kenmerken
Volume
5 l

Binnen/buitengebruik
Buiten 

Merk
Bsi 

19,99
4,-/Liter
Gratis afhalen
In beperkt aantal winkels op voorraad
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze allesreiniger total-clear® maakt alle paden, opritten en terrassen als nieuw! De allesreiniger is te gebruiken op alle steenachtige ondergronden zoals natuursteen, betonklinkers, kasseien, dolomiet of grind. Je kan de lente-schoonmaak van je terras of oprit zelfs uitvoeren zonder schrobben, want het volstaat om de allesreiniger met een gieter aan te brengen. Deze allesreiniger werkt snel én langdurig. Met deze verpakking van 5l behandel je een oppervlakte tot 25m².

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Volume
5 l
Binnen/buitengebruik
Buiten 
Algemene kenmerken
Merk
Bsi 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
18 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
5,5 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
24 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
14,5 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
5 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
316655
Leverancierscode
50550
EAN- / barcode
5420046650550
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis