Carolin parketreiniger klassiek 1l

1 van2
Kenmerken
Volume
1 l

Binnen/buitengebruik
Binnen 

Merk
Carolin 

8,19
4,09/l
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Reinig en revitaliseer je parketvloeren met de Carolin Klassiek Parket. Dit schoonmaakmiddel werd verrijkt met bijenwas en carnaubawas om je parket zacht te reinigen, te beschermen en weer te laten glanzen. De natuurlijke schoonheid van je parket wordt behouden. De bijenwas zorgt voor een aangename geur in huis.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Volume
1 l
Binnen/buitengebruik
Binnen 
Algemene kenmerken
Merk
Carolin 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
9,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,072 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
27,2 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,2 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
387759
Leverancierscode
1006022
EAN- / barcode
3346029987258
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat (benzyloxy)methanol(14548-60-8). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis