Carpoint disselslot 50mm

1 van5
Kenmerken
Type
Sloten 

Merk
Carpoint 

12,89
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met het Carpoint disselslot bescherm je je aanhangwagen, trailer of caravan tegen diefstal. De aanhanger enkel vastleggen met een kettingslot volstaat niet altijd om diefstal te verhinderen, terwijl een aanhangersslot op zich al een preventieve werking heeft.

Dit slot is snel te monteren en past op alle standaard koppelingssystemen met een diameter van 50mm. Het slot wordt in de koppeling gestoken en hierna op slot gedraaid waardoor meerdere pennen zorgen dat het slot vast in de koppeling blijft zitten. Hierdoor kan de aanhangwagen, trailer of caravan niet aangekoppeld worden, al is het wel nog mogelijk om de aanhanger te verplaatsen. Dit disselslot is niet te gebruiken als de aanhanger aan de auto gekoppeld is, gebruik hiervoor een deelbaar disselslot.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Sloten 
Kleur
Zilver 
Algemene kenmerken
Merk
Carpoint 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
14,2 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,42 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
5,4 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
19 cm
Technische kenmerken
Materiaal
Metaal 
Referenties en codes
Hubo-referentie
935506
Leverancierscode
0440031
EAN- / barcode
8711293062577

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis