Carpoint gloeilampenset H7 55W 7 stuks

Kenmerken
Aantal

Kleur
Transparant 

Type
Gloeilamp 

Merk
Carpoint 

7,89
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze complete Carpoint gloeilampenset H7 bevat de 5 meest voorkomende lampen met E-keur en 2 zekeringen die geleverd worden in een handig en stevig opbergdoosje.

  • H7 lamp: halogeen koplamp met dimlicht en grootlicht / mistlicht
  • PY21W oranje lamp: richtingaanwijzer voor en achter
  • P21/5W lamp: zij- en bermverlichting / achterlicht / remlicht
  • R5W lamp: kentekenverlichting / interieurverlichting / zij- en bermverlichting / richtingaanwijzer zijkant / derde remlicht / achterlicht
  • T4W lamp: richtingaanwijzer / zijlicht voor / kentekenverlichting
  • 10 ampère steekzekering
  • 15 ampère steekzekering

Het wordt aangeraden om beide koplampen of remlichten tegelijk te vervangen. De ervaring leert dat als één lampje defect raakt, het andere vaak binnen afzienbare tijd volgt. Naargelang het aantal branduren wordt het lampje ook doffer. Door beide lampjes tegelijk te vervangen, behoudt je auto altijd het juiste lichtbeeld.

Tip: Neem de H7 halogeenlamp altijd vast bij de fitting en nooit aan het glas, tenzij met gebruik van een doekje. Vette vingers kunnen inbranden en geven een zwarte aanslag op het glas waardoor de lamp minder licht biedt en de levensduur verkort.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal
Kleur
Transparant 
Type
Gloeilamp 
Algemene kenmerken
Merk
Carpoint 
Verpakking
Lengte verpakking Lengte verpakking
11,5 cm
Breedte verpakking Breedte verpakking
8,9 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking
5,3 cm
Gewicht verpakking
0,09 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
165640
Leverancierscode
0725004
EAN- / barcode
8711293042753

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis