Carpoint KNN-120 sneeuwkettingen set 9mm + accessoires

Kenmerken
Type wiel hardware
Sneeuwkettingen - metaal 

Materiaal
Staal 

Merk
Carpoint 

39,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

In veel landen gelden, in bepaalde omstandigheden, een verplichting om sneeuwkettingen te gebruiken. De wegen waar sneeuwkettingen verplicht zijn, wordt aangegeven met een speciaal verkeersbord. De Carpoint sneeuwketting KNN 120 biedt in deze omstandigheden dan uitkomst. De KNN 120 Carpoint sneeuwketting is gemaakt van 9mm geharde kettingschakels en is geschikt voor (lichte) personenauto’s. Door het speciale kruisspoor heeft deze ketting goede grip op het wegdek bij winterse weersomstandigheden. De sneeuwkettingen worden geleverd in een set van twee stuks in een handige opbergtas met ritssluiting. Monteer de sneeuwkettingen altijd op de aangedreven wielen, bij vierwiel aangedreven auto’s de sneeuwketting op de voorwielen monteren. De Carpoint sneeuwketting is eenvoudig te monteren zonder de auto te verrijden, ook als er weinig ruimte is tussen de band en de wielkast. Het spansysteem zorgt ervoor dat de ketting gemakkelijk op de juiste plek zit. Controleer de ketting na ongeveer 100 meter en span de ketting indien nodig na. Sneeuwkettingen zijn auto specifiek. Of deze ketting geschikt is voor uw auto hangt af van merk, type, uitvoering, bouwjaar en bandenmaat van de auto. Raadpleeg de applicatielijst of deze ketting geschikt is voor uw auto. Lees voor het gebruik van sneeuwkettingen ook altijd de aanwijzingen in het instructieboekje van de auto. Inhoud: * Nood-reparatieschakels * Dunne plastic handschoenen * Montage- en demontagehandleiding

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type wiel hardware
Sneeuwkettingen - metaal 
Gewicht
3,53 kg
Softgrip
-
Toepassing (deel) voertuig
Metaal 
Velgen beschermd
-
Aantal
Kleur
Metaal overig 
Garantieperiode
1 jaar 
Technische kenmerken
Materiaal
Staal 
Zelfspannend
-
Opvouwbaar
-
Spaninrichting
Anders 
Schakeldikte
9 mm
Velgdiameter
Anders 
Draairichting
Anders 
Algemene kenmerken
Merk
Carpoint 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
27 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
3,74 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
4,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
27 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
148451
Leverancierscode
1724912
EAN- / barcode
8711293489824

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis