Dettol Power & Fresh allesreiniger 1,5l katoenfris

Kenmerken
Toepassing
Badkamer 

Inhoud
1,5 l

Verdunning
Gebruiksklaar 

Merk
Dettol 

4,59
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Ga voor een perfecte hygiëne en een langdurig fris parfum met de allesreiniger Power & Fresh van Dettol. De reiniger met geur katoenfris verwijdert keukenvet, aangebrande voedselresten en badkamervuil. Gebruik de allesreiniger spray op je aanrecht, fornuis, gootsteen, vuilnisemmer, vloer, douchescherm, toiletbril, bad en kraan. Deze verpakking bevat 1,5l Dettol allesreiniger.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Badkamer 
Inhoud
1,5 l
Verdunning
Gebruiksklaar 
Gebruik
Droge doek 
Algemene kenmerken
Merk
Dettol 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
13,4 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,63 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
28 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
7,8 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
829212
Leverancierscode
1010429
EAN- / barcode
5410036501207
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. R36: Irriterend voor de ogen. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P333+P313: Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis