Dupli Color Alkyton roestbeschermingslak zijdeglans 0,75l gitzwart

Kenmerken
Weerbestendig
Ja

Afwasbaar
Ja

Krasbestendig
Ja

Afwerking
Zijdeglans/halfglans/satijnglans 

Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 

Inhoud
0,75 l

31,89
42,52/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Dupli-Color alkyton zijdeglans lak op alkyd-urethaan basis is een primer, roestbescherming, lak én afdichting in één.

De lak is geschikt voor binnen en buiten en kan direct op roest (na manueel verwijderen van het roest), op staal, op primers, op hout en op oude vervenlagen aangebracht worden. Dit product is eveneens geschikt voor specifieke oppervlakten zoals zink, aluminium of roestvrijstaal.

De roestwerende lak met hoge flexibiliteit is bestand tegen impact en buigen, zelfs bij temperatuurschommelingen. De alkyton lak met hoge pigmentatie heeft een zeer goede dekkracht met een rendement van 10,5m²/l in één laag. Deze verpakking bevat 0,75l zijdeglans lak in kleur zwart.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Weerbestendig
Afwasbaar
Krasbestendig
Afwerking
Zijdeglans/halfglans/satijnglans 
Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 
Inhoud
0,75 l
Verfbasis
Solventgedragen 
Droogtijd
2 h
Overschilderbaar na
24 h
Materiaal van doeloppervlak
Hout 
Verwerkingsmethode
Roller 
Geurarm
-
Reiniging verfgereedschap
White spirit 
Verdunning
Gebruiksklaar 
Rendement
10,5 m²/l
Algemene kenmerken
Merk
Dupli Color 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
9,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,97 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
11,9 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
9,9 cm
Fysieke kenmerken
Kleur (detail)
Gitzwart 
Verpakking
Blik 
Referenties en codes
Hubo-referentie
425151
Leverancierscode
1008106
EAN- / barcode
8711347219674
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat (benzyloxy)methanol(14548-60-8). Kan een allergische reactie veroorzaken. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P405: Achter slot bewaren. P403+P235: Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis