Duracell Optimum batterij alkaline AA 6 stuks

Kenmerken
Oplaadbaar
Nee

Merk
Duracell 

10,59
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Duracell Optimum AA alkalinebatterij met innovatieve Duracell-technologie heeft een kathodesysteem dat sommige apparaten tot 200% extra levensduur, of andere apparaten extra vermogen biedt. Duracell Optimum gaat in veel apparaten met gemiddeld tot hoog energieverbruik langer mee dan andere Duracell alkalinebatterijen. In andere apparaten biedt Duracell Optimum meer vermogen zodat ze beter werken. Motoren zijn bijvoorbeeld sneller in sommige op afstand bestuurbare auto's, en je draadloze schroevendraaier is nog performanter om je meubels makkelijk in elkaar te zetten.

Optimums innovatieve verpakking heeft een deurtje en een interne organizer, zodat er nooit meer batterijen door de keukenla rollen! Je batterijen blijven handig en veilig opgeborgen totdat je ze nodig hebt. En zodra de batterijen leeg zijn, kun je ze opnieuw opbergen, klaar voor toekomstige recycling. De verpakking is 100% recyclebaar en bevat 0% plastic.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Oplaadbaar
-
Gewicht
0,162 kg
Algemene kenmerken
Merk
Duracell 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
1,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,162 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
7,3 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
12,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
945970
Leverancierscode
163763119
EAN- / barcode
5000394137639
Bebat

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis