Ecostyle MosVreter mosverwijderaar 1020ml

Kenmerken
Type
Vloeistof 

Biologisch
Nee

Behandeling
Nog te behandelen 

Inhoud
1020 ml

Merk
Ecostyle 

28,59
28,03/l
Levering binnen 6 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

MosVreter van Ecostyle is een mosverwijderaar op basis van organische vetzuren van natuurlijke oorsprong. Gebruik dit middel tegen mos op gazon en grasvelden, maar ook tussen en op sierplanten (bomen, struiken en heesters). Je hebt met deze mosverwijderaar binnen de 24 uur een zichtbaar resultaat zonder vlekken te maken. 

  • Selectief tegen mos in het gazon
  • Snel en doeltreffend
  • Op basis van natuurlijke vetzuren
  • Tast het bodemleven niet aan
  • Werkt best bij droog en zonnig weer met een minimale temperatuur van 10°C; ideale werking vanaf 15°C

Gebruik: Goed schudden voor gebruik. 85ml product met water aanlengen tot 5l spuitoplossing voor de behandeling van 25m² gazon. Mos in het gazon: bij voorkeur bestrijden in de lente (maart-juni) of in de herfst (sept-okt). Voor een optimaal resultaat het gazon enkele dagen vóór de behandeling maaien. Nadat het mos is afgestorven - vooral bij veel mos - het gazon verticuteren of harken en opnieuw doorzaaien. Mos bij bomen en struiken: Bij voorkeur in de periode dat de bladeren van de bomen of struiken zijn gevallen en voordat de bladknoppen beginnen te schuiven in de lente. Niet toepassen wanneer binnen 4 uren regen wordt verwacht.

Werkzame stof: 186,7 g/l pelargonzuur. Bewaren bij een temperatuur van minimaal 10°C, om verdikking te voorkomen. Gebruik gewasbescherming veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Vloeistof 
Technische kenmerken
Biologisch
-
Behandeling
Nog te behandelen 
Inhoud
1020 ml
Dosis
3,4 ml/m²
Erkenningsnummer
9573G/B 
Algemene kenmerken
Merk
Ecostyle 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
12,1 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,102 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
27,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6,3 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
103276
Leverancierscode
1201466
EAN- / barcode
8711731014663
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
PES-9573G/B
Bescherm het leefmilieu en de volksgezondheid
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis