Ecostyle Ultima Quick onkruidverdelger onkruid & gras 2,5l

Kenmerken
Toepassingsperiode
3-10 maanden 

Type
Vloeistof 

Biologisch
Nee

Behandeling
Nog te behandelen 

Inhoud
2500 ml

Merk
Ecostyle 

37,29
14,92/l
Levering binnen 6 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Gebruik de totale onkruidverdelger Ultima Quick van Ecostyle voor de behandeling van paden, oprijlanen, terrassen en niet verharde permanent onbeteelde terreinen. Je kan deze verdelger ook veilig gebruiken onder sierbomen en -heesters. Het organisch vetzuur pelargonzuur is het werkzaam bestanddeel dat de celwanden van de blaadjes vernietigt en leidt tot een snelle bestrijding van alle onkruiden binnen 3 uur. Deze verpakking bevat 2,5l onkruidverdelger.

  • Bestrijdt onkruid en grassen, zonder glyfosaat
  • Snel en doeltreffend: zichtbaar resultaat in 3 uur
  • Reeds 7 dagen na gebruik terug zaaien en planten

Gebruik: Doe 85ml in de sproeier en vul aan tot 500ml oplossing. Goed schudden voor gebruik. Enkel een bespuiting uitvoeren waar het onkruid voorkomt. Het onkruid moet in het geheel worden bespoten. Voorkom echter dat het middel van het onkruid afdruipt. Behandel plant per plant door met een spraykop van op 50cm afstand het onkruid te bespuiten.  Ultima Quick werkt best bij droog en zonnig weer en een minimale temperatuur van 10°C. Vanaf 15°C is de werking ideaal. Niet toepassen op natte onkruiden, want dan loopt het middel van het blad af voor het pelargonzuur haar werk kan doen. Jonge onkruiden van maximaal 10cm hoogte zijn het eenvoudigst te bestrijden, omdat hun celwanden nog kwetsbaar zijn. Na toepassing moet het minimaal 4 uren droog weer blijven voor een optimale werking.

Werkzame stof: 186,7 g/l pelargonzuur Bewaren bij een temperatuur van minimaal 10°C, om verdikking te voorkomen. Gebruik gewasbescherming veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassingsperiode
3-10 maanden 
Biologisch
-
Behandeling
Nog te behandelen 
Inhoud
2500 ml
Dosis
17 ml/m²
Erkenningsnummer
10758G/B 
Fysieke kenmerken
Type
Vloeistof 
Algemene kenmerken
Merk
Ecostyle 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
17 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
2,681 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
29,3 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
10 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
878184
Leverancierscode
1202482
EAN- / barcode
8711731024822
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
PES-10758G/B
Bescherm het leefmilieu en de volksgezondheid
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis