Edialux Delete insecticide sierplanten 50ml

Kenmerken
Type ongediertebestrijding
Spray 

Toepassing
Insecticide sierplanten 

Behandeling
Gebruiksklaar 

Merk
Edialux 

30,99
619,80/l
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Delete Insecticide van Edialux zorgt voor een snelle bestrijding van bladluizen, rupsen en kevers in je siertuin. Delete insecticide werkt binnen enkele minuten in op insecten, die onmiddellijk stoppen met het beschadigen van de gewassen, ook al sterven ze pas later. Daar bovenop beschermt de insecticide de planten ook door een afstotend effect, waardoor insecten, ook al zijn ze aanwezig, zich niet zullen voeden met de planten. Pas het product toe met een spuittoestel en bevochtig de plant tot de insecticide er afdruipt.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type ongediertebestrijding
Spray 
Technische kenmerken
Toepassing
Insecticide sierplanten 
Behandeling
Gebruiksklaar 
Substantie
Vloeistof 
Volume
0,05 l
Waterbestendig
Dosis Varia
5-8 ml/10l water/100m² 
Toepassingsperiode
Maart-Oktober 
Algemene kenmerken
Merk
Edialux 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
9,2 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,11 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
11,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
930359
Leverancierscode
DEL005
EAN- / barcode
5412037067881
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
BIO-10986G/B
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat (benzyloxy)methanol(14548-60-8). Kan een allergische reactie veroorzaken. H226: Ontvlambare vloeistof en damp.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P273: Voorkom lozing in het milieu. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis