Edialux Sorkil pasta tegen ratten en muizen 150g

Kenmerken
Toepassing
Ongedierte 

Behandeling
Gebruiksklaar 

Biologisch
Nee

Merk
Edialux 

10,49
69,93/kg
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Sorkil pasta is een onweerstaanbare lokaaspasta ter bestrijding van ratten en muizen binnenshuis en buitenhuis rond gebouwen. Door de speciale samenstelling is dit vettig, deegachtig lokaas bijzonder aantrekkelijk voor knaagdieren. De dood treedt pas op enkele dagen na consumptie van het lokaas, zodat lokaasschuwheid uitgesloten is. Het lokaas is gedurende gans het jaar inzetbaar.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Ongedierte 
Behandeling
Gebruiksklaar 
Biologisch
-
Erkenningsnummer
BE2012-0029 
Inhoud
0,15 kg
Dosis Varia
Muizen: max 3 zakjes / voerplaats Ratten: max 14 zakjes / voerplaats 
Algemene kenmerken
Merk
Edialux 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,202 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
20,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
904234
Leverancierscode
SORKP015
EAN- / barcode
5412037065771
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H373: Kan schade aan bloed veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is).
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P314: Bij onwel voelen een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P220: Van kleding / ... / brandbare stoffen verwijderd houden / bewaren. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P273: Voorkom lozing in het milieu. P405: Achter slot bewaren. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis