Eres blanc nuclear 300gr

Kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 

Merk
Eres 

8,49
28,30/kg
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Worden je witte kleren grijs en grauw of zelfs een beetje geel? Dan wordt het tijd dat je ze hun witte kleur teruggeeft. Hoe? Dat is nu heel makkelijk met het Eres Blanc Nuclear poeder.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 
Algemene kenmerken
Merk
Eres 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,366 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
17,1 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
4,2 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,3 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
491584
Leverancierscode
60025215
EAN- / barcode
5410458252152
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H242: Brandgevaar bij verwarming. EUH031: Vormt giftig gas in contact met zuren.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis