Eurom Warmeluchtblazer SafeT 2000W

1 van4
Kenmerken
Breedte
19,5 cm

Hoogte
25,5 cm

Lengte
13 cm

Merk
Eurom 

18,49
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de Eurom Safe-T-Heater 2000 warme luchtblazer houd je het lekker warm! De elektrische kachel heeft een maximaal vermogen van 2000 Watt, maar kan ook op half vermogen draaien. De Safe-T-Heater geeft een aangename warmte af. Door de zwenkfunctie in te schakelen verplaatst de warmte zich sneller door de ruimte. De Eurom Safe-T-Heater keramische kachel heeft een traploos regelbare thermostaat, zodat de gewenste kamertemperatuur behouden blijft. Door zijn compacte formaat plaats je het kacheltje waar je maar wilt. Voor extra veiligheid is de kachel uitgevoerd met een oververhitting- en omvalbeveiliging. Het toestel beschikt ook over een bescherming tegen vallende druppels en voorwerpen groter dan 12,5mm.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
19,5 cm
Hoogte
25,5 cm
Lengte
13 cm
Gewicht
1,09 kg
Algemene kenmerken
Merk
Eurom 
Duur van de garantie
2 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
20 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,225 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
14 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
26 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
585675
Leverancierscode
350623
EAN- / barcode
8713415350623
Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis