Fabel vloeibare parketwas 1l incolore

Kenmerken
Type hout
Parket 

Binnen/buitengebruik
Binnen 

Verwerkingsmethode
Doek 

Inhoud
1 l

Verdunning
Gebruiksklaar 

Weerbestendig
Ja

18,99
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze vloeibare parketwas van Fabel voedt, geeft glans en geeft je parket, plankenvloer en trappen een nieuw leven. Deze parketwas is een unieke formule op basis van bijenwas en terpentijn die een zijdeglans geeft aan parket, plankenvloeren en trappen én beschermt tegen watervlekken, koffie, frisdrank, wijn of melk. Deze verpakking bevat 1l kleurloze vloeibare parketwas.

  • Voedt & beschermt
  • Anti-vlekken 
  • Laat de tint herleven

GEBRUIKSAANWIJZING : De fles goed schudden voor gebruik. De parketwas aanbrengen met een penseel, vod of een boenapparaat. Laten drogen gedurende twee uren. Vervolgens doen glanzen met behulp van een borstel of een boenapparaat met vilten glansborstels. Voor een optimaal resultaat, eindigen met speciale vilten pads. Om een optimale bescherming tegen vlekken te garanderen, 2 dunne lagen was aanbrengen. Tussen beide lagen twee uren laten drogen en goed opglanzen. Onderhoud: na aanbrengen van de was regelmatig doen glanzen met een boenapparaat voorzien van speciale vilten glanspads. Eén of twee keer per jaar een nieuwe laag boenwas aanbrengen.

AANBEVELINGEN : 

  • Voer steeds een test uit op een minder zichtbaar stukje. 
  • Indien het hout zwaar vervuild is, eerst reinigen met FABEL parket krachtreiniger.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type hout
Parket 
Verwerkingsmethode
Doek 
Kleur (detail)
Kleurloos 
Krasbestendig
Verfbasis
Solventgedragen 
Technische kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 
Inhoud
1 l
Verdunning
Gebruiksklaar 
Weerbestendig
Indicatie UV bestendig
-
Toepassing
Parket 
Afwerking
Hoogglans 
Droogtijd
1 h
Geurarm
-
Reiniging verfgereedschap
White spirit 
Algemene kenmerken
Merk
Fabel 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,94 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
20,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
103095
Leverancierscode
14130
EAN- / barcode
5413090141303
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H372: Veroorzaakt schade aan organen (centraal zenuwstelsel) bij langdurige of herhaalde blootstelling UNDEFINED. H302: Schadelijk bij inslikken. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P403+P233: Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P362+P364: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis