Fiskars watertimer enkele uitlaat

Merk: Fiskars Hubo-referentie: 990764
Fiskars watertimer enkele uitlaat 1
Fiskars watertimer enkele uitlaat 1

1 van 2

Kenmerken
  • Breedte 90 mm
  • Hoogte 12 cm
  • Lengte 65 mm
  • Merk Fiskars
Alle kenmerken
49,99

Levering

6,99

Levering binnen 1 week

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click & Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie

Omschrijving

De Fiskars watertimers zijn de ultieme tijd- en waterbesparende gereedschappen voor je gazon en tuin. Deze timer is eenvoudig te installeren en te gebruiken en zet het water automatisch in en uit volgens je programma. Bovendien heeft de timer een knop voor directe bewatering, om de kraan aan te zetten zonder je instellingen te onderbreken, een beveiliging tegen een lege batterij en een meervoudige kraankoppeling met drie draadmaten die passen op de meest gebruikte kraanmaten.

Een groot, goed leesbare LCD-display maakt het programmeren gemakkelijk en intuïtief. Stel je start- en stoptijden in, de sproeifrequentie (6 uur, 12 uur of 1 tot 7 dagen) en de duur (1 tot 360 minuten) en laat de timer het hele seizoen lang het werk voor je doen. Een ergonomische draaikoppeling zorgt voor een comfortabele installatie en het ingebouwde waterfilter garandeert langdurige prestaties.

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
90 mm
Hoogte
12 cm
Lengte
65 mm
Algemene kenmerken
Merk
Fiskars
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
15 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,38 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
13 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
990764
EAN- / barcode
6411501511775
Leverancierscode
1065770
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.