Gardena 15000 dompelpomp 550W vuil/zuiver water

Kenmerken
Geschikt voor
Vuil water 

Doorsnede vuildeeltjes
35 mm

Merk
Gardena 

Breedte
24,5 cm

Hoogte
46 cm

Lengte
28,6 cm

146,-
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze 15000 dompelpomp van Gardena is geschikt voor huis- en tuinbezitters die niet kunnen beslissen of ze een dompelpomp voor schoon of vuil water nodig hebben. Deze stijlvolle, hybride pomp is niet alleen innovatief, maar ook bijzonder krachtig, veelzijdig en efficiënt.

De pompmotor heeft een vermogen van 550W bij een druk van 0,75 bar en een maximale opvoerdiepte van 7,5m. Dit betekent dat de pomp een pompcapaciteit van 15000 liter kan leveren voor schoon en vuil water. Dankzij zijn veelzijdigheid is de energiezuinige dompelpomp geschikt voor tal van toepassingsscenario's en daarom ideaal voor iedereen die niet kan of wil kiezen voor één pompvariant.

Als de kelder na een overstroming of een gesprongen leiding met betrekkelijk schoon water vol loopt, zorgt de vlakke aanzuiging tot 1mm van de schoonwatermodus ervoor dat de vloer in korte tijd vrijwel droog is. De gebruiksmodus kan zo nodig worden gewijzigd, zodat het apparaat een dompelpomp voor vuil water wordt. In deze modus wordt vuil water met vuildeeltjes van maximaal 35mm eenvoudig weggepompt. Dit is bijvoorbeeld perfect voor je tuinvijver die moet worden schoongemaakt of de bouwput die na zware regenval is volgelopen.

Het is heel eenvoudig omschakelen tussen de modi voor schoon water en vuil water, zonder risico op vuile handen of natte kleding. Dankzij het robuuste keramische assysteem met drievoudige afdichting en de hoogwaardige materialen van de combinatiepomp is deze pomp duurzaam en robuust. De praktische bedieningselementen op de draaggreep maken het gebruik nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. De dompelpomp is niet alleen gemakkelijk te hanteren, maar ook bijzonder aanpasbaar als het gaat om aansluitingen.

Dankzij het aansluitsysteem ben je na één klik klaar om met pompen te beginnen. Slangen met een diameter van 25mm, 32mm en 38mm kunnen rechtstreeks en eenvoudig worden aangesloten, met verder mogelijkheden voor aansluiting met een G 1"- of G1 ½"-schroefdraad. Hierdoor is de krachtige, energiezuinige 2-in-1 dompelpomp de ideale keuze voor iedereen die schoon en vuil water moet pompen en het beste van beide werelden wil.

  • 2-in-1 dompelpomp voor zuiver en vuil water
  • Voorkomt overstromingen
  • Wegpompen van vuildeeltjes tot 35mm
  • Druk: 0,75 bar
  • Opvoerhoogte: 7,5m
  • 15000l/u wegpompen
  • Compatibel met slangen: 25mm, 32mm of 38mm
  • 5 jaar garantie mits registratie binnen 3 maanden

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Geschikt voor
Vuil water 
Doorsnede vuildeeltjes
35 mm
Frequentie
50 Hz
Aansluiting slang
25 mm
Algemene kenmerken
Merk
Gardena 
Garantieperiode
2 jaar 
Fysieke kenmerken
Breedte
24,5 cm
Hoogte
46 cm
Lengte
28,6 cm
Gewicht
6,9 kg
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
23 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
7,2 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
27,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
45 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
958471
Leverancierscode
09048-20.000.00
EAN- / barcode
4078500053334

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis