Gardena aanzuigfilter drijvend met terugslagklep 1"

1 van6
Kenmerken
Type tuinbewateringsonderdeel
Aanzuigfilter 

Materiaal
Metaal , Kunststof 

Merk
Gardena 

36,99
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de drijvende aanzuigfilter met terugslagklep van Gardena beschik je over een handig accessoire om vervuiling van je pomp te voorkomen. Zo ben je niet langer veel tijd kwijt aan het reinigen van de aanzuigfilter van je pomp in de put of in het reservoir.

In tegenstelling tot andere vergelijkbare filterproducten, is de aanzuigfilter ontworpen om op het wateroppervlak te drijven. Het water wordt niet bij de bodem onttrokken, maar direct van onder het wateroppervlak, waar het water schoner is. Deze slimme aanpak zorgt ervoor dat er schoon water in de pomp wordt gezogen, zodat deze niet verstopt raakt met vuildeeltjes.

Dankzij de geïntegreerde terugslagklep is deze set snel en eenvoudig toe te voegen en is geschikt voor nagenoeg alle zelfaanzuigende pompen. De set is ook perfect voor hydrofoorpompen en voor watersystemen in huis, omdat het water altijd direct beschikbaar is zonder het systeem opnieuw te hoeven vullen.

Beschik je reeds over een Gardena dompel-drukopvoerpomp met optionele aanzuigaansluiting? Dan biedt deze set je de optimale ondersteuning. Dankzij de robuuste messing aansluiting inclusief een geschikte slangklem kan de set eenvoudig worden aangesloten op alle in de handel verkrijgbare zuigslangen.

  • Drijvend
  • Geïntegreerde terugslagklep
  • Slangklem
  • Robuuste messing aansluiting
  • Kan aangesloten worden op alle in de handel verkrijgbare 25mm (1") zuigslangen

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type tuinbewateringsonderdeel
Aanzuigfilter 
Gewicht
0,38 kg
Afwerking
Gecoat 
Technische kenmerken
Materiaal
Metaal , Kunststof 
Met terugslagklep
Algemene kenmerken
Merk
Gardena 
Duur van de garantie
2 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
15,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,48 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
18,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
16,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
934041
Leverancierscode
01417-20.000.00
EAN- / barcode
4078500047944

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis