Gardena Aquasensor 20000 dompelpomp 750W vuil water

Kenmerken
Geschikt voor
Vuil water 

Doorsnede vuildeeltjes
35 mm

Merk
Gardena 

Breedte
23,6 cm

Hoogte
43,2 cm

Lengte
29 cm

156,-
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Aquasensor 20000 dompelpomp voor vuil water van Gardena is de nieuwe norm voor design, prestaties en efficiëntie, mede dankzij de innovatieve Aquasensor. Hierdoor kan de robuuste en stijlvolle pomp niet alleen soepel in kleine ruimten werken, maar biedt hij ook nauwkeurig instelbare in- en uitschakelhoogten, zelfbeveiliging tegen drooglopen en antiblokkeertechnologie.

Met een vermogen van 750W kan de dompelpomp ongeveer 20000 liter vuil water per uur wegpompen. Uiterst efficiënt, met een druk van 0,9 bar bij een maximale opvoerhoogte van 9m. De hoogwaardige, energiezuinige pomp kan vuildeeltjes tot 35mm aan. Bovendien biedt de digitale Aquasensor, een innovatieve, opvallende functie van deze afwateringspomp, een aantal functies die onder andere zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen overstromingen. De sensor meet bijvoorbeeld het waterniveau zonder direct contact te hebben met het vuile water. Praktische LEDs tonen je de huidige waterdiepte na de meting. De Aquasensor geleidt de pomp om het vereiste waterniveau te handhaven en te voorkomen dat jouw vijver overstroomt.

Kwaliteit en duurzaamheid worden nog verder verbeterd dankzij componenten van topkwaliteit, zoals het keramische assysteem met drievoudige afdichting. De dompelpomp voor vuil water is eenvoudig aan te sluiten met het Gardena systeem voor eenvoudige slangaansluiting. In combinatie met een G1 ½"-schroefdraad heb je nog meer mogelijkheden. Of het nu is voor de vijver in je tuin, een bouwput of een ondergelopen kelder na een overstroming, deze bijzonder efficiënte en innovatieve pomp zal je versteld doen staan.

 • Voorkomt overstromingen
 • Wegpompen van vuildeeltjes tot 35mm
 • Aantonen huidige waterdiepte op LED display
 • 20000l/u wegpompen
 • Druk: 0,9 bar
 • Opvoerhoogte: 9m
 • Met vervuilingsindicator
 • Met tijdklokfunctie van 10 minuten
 • Functies bedienbaar via aanraakscherm
 • Compatibel met slangen: 32mm, 38mm of 50mm
 • 5 jaar garantie mits registratie binnen 3 maanden

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Geschikt voor
Vuil water 
Doorsnede vuildeeltjes
35 mm
Frequentie
50 Hz
Aansluiting slang
25 mm
Algemene kenmerken
Merk
Gardena 
Garantieperiode
2 jaar 
Fysieke kenmerken
Breedte
23,6 cm
Hoogte
43,2 cm
Lengte
29 cm
Gewicht
6,2 kg
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
22,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
6,5 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
28 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
45 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
958469
Leverancierscode
09044-20.000.00
EAN- / barcode
4078500053310

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis