Hammerite lak anti-roest 0,5l

Kenmerken
Afwasbaar
Ja

Afwerking
Mat 

Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 

Inhoud
0,5 l

Verfbasis
Solventgedragen 

Droogtijd
2 h

18,99
37,98/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Extreem roestwerende grondverf voor directe toepassing op onbehandeld en verroest ijzer en staal. Op solvent basis. Overschilderbaar met Hammerite Metaallak en de meest voorkomende lakken. Toe te passen op onbehandeld en verroest ijzer en staal. Niet geschikt voor non-ferro metalen. Ideaal voor machines, traliewerk, straatmeubelen, gestructureerd staalwerk, gietijzer,... Voor binnen en buiten.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Afwasbaar
Afwerking
Mat 
Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 
Inhoud
0,5 l
Verfbasis
Solventgedragen 
Droogtijd
2 h
Overschilderbaar na
6 h
Materiaal van doeloppervlak
Metaal 
Verwerkingsmethode
Lakroller , Borstel 
Rendement
12 m²/l
Algemene kenmerken
Merk
Hammerite 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,749 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
10 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
10 cm
Fysieke kenmerken
Kleur (detail)
Transparant 
Verpakking
Blik 
Referenties en codes
Hubo-referentie
114394
Leverancierscode
5082396
EAN- / barcode
5410083430246
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat t 2-methylundecanal, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, Cineole, LINALOOL , linalylacetaat, Mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P235: Koel bewaren. P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis