HG kalkaanslagverwijderaar 0,5l

Kenmerken
Beoogd gebruik
Badkamer , Keuken , Sanitair 

Merk
HG 

6,29
12,58/Liter
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving


De professionele kalkaanslagverwijderaar van HG is een sterk geconcentreerd middel voor het verwijderen van kalkaanslag en kalksteen van kranen, badkuipen,
toiletten en douchewanden. Het product is ook zeer geschikt voor het kalkvrij maken van slecht sproeiende douchekoppen en verwijdert bovendien ook
roestvlekken, urinesteen en kopergroen. De kalkaanslagverwijderaar is veilig voor alle materialen die in de badkamer of het toilet verwerkt zijn, zoals
chroom, roestvrij staal, keramiek, glazuur, glas en kunststoffen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Beoogd gebruik
Badkamer , Keuken , Sanitair 
Substantie
Vloeistof 
Algemene kenmerken
Merk
HG 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,64 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
21,1 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,57 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
48015
Leverancierscode
100050103
EAN- / barcode
8711577189334
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H302: Schadelijk bij inslikken. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis