HG reiniger groene aanslag 5l

1 van2
Kenmerken
Toepassing
Buiten 

Inhoud
5 l

Inwerktijd
36 h

Verdunning
Nog te verdunnen 

Merk
HG 

31,29
6,26/l
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De reiniger voor groene aanslag van HG verwijdert de bekende grauwe, groene sluier, of beter gezegd algengroei, van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten en grafzerken. De aanslagreiniger is niet schadelijk voor gras en planten. Na behandeling is het oppervlak voor maanden perfect beschermd tegen algengroei!

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Buiten 
Inhoud
5 l
Inwerktijd
36 h
Verdunning
Nog te verdunnen 
Aantal m²
1000 
Gebruik
Borstel 
Erkenningsnummer
201/B 
Algemene kenmerken
Merk
HG 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
18 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
5,24 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
12,9 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
28,6 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
5,24 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
77289
Leverancierscode
181500103
EAN- / barcode
8711577016272
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
BIO-201/B
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P273: Voorkom lozing in het milieu. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis