HG terrastegel vernieuwer 1l

Kenmerken
Inhoud
1 l

Breedte
83 mm

Hoogte
26,1 cm

Lengte
83 mm

Merk
HG 

6,25
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Productinformatie


Omschrijving

De HG terrastegel vernieuwer van 1l is een zeer krachtig, zelfreinigend middel dat eenvoudig atmosferische vervuilingen op grindtegels en terrastegels verwijdert. Terrastegels worden namelijk na verloop van tijd grauw en vies. Met onze terrastegel vernieuwer maak je korte metten met grauwe en vervuilde terrastegels! Uitstekend geschikt voor grindtegels.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
1 l
Fysieke kenmerken
Breedte
83 mm
Hoogte
26,1 cm
Lengte
83 mm
Gewicht
1,19 kg
Algemene kenmerken
Merk
HG 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
8,3 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,19 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
26,1 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,3 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
200540
Leverancierscode
368100103
EAN- / barcode
8711577190569
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis