HG wasmiddel voor witte gordijnen 500g

1 van2
Kenmerken
Toepassing
Textiel 

Inhoud
0,5 kg

Verdunning
Gebruiksklaar 

Breedte
97 mm

Lengte
12 cm

Merk
HG 

5,99
11,98/kg/mol
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De HG wasmiddelen voor gordijnen verwijderen vervuilingen van stof, rook, kook en nicotineaanslag probleemloos en maken vitrage weer stralend schoon en heerlijk fris. Er is een HG wasmiddel voor witte gordijnen en één voor gekleurde en getinte gordijnen. De binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker.

Vul voor gebruik in de wasmachine deze maatbeker tot de ring van 80ml en doe dit in het hoofdwasmiddelbakje en start een wasprogramma op 30 of 40 graden. Na het wasprogramma kan de vitrage eventueel kort gecentrifugeerd worden. De HG wasmiddelen voor gordijnen kunnen ook voor de handwas gebruikt worden. Vul hiervoor de dop tot maatring 40ml en los dit op in ongeveer 5 liter water.

Grotere gordijnen kunnen ook in bijvoorbeeld een badkuip worden behandeld. Vul hiervoor de dop twee keer tot de maatring van 120ml en los dit op in 30 liter water. Vervolgens de gordijnen minimaal 2 uur laten inweken. Tijdens het inweken dient de gordijnen af en toe omgekeerd te worden. Haal de gordijnen na de inweektijd uit het water, knijp de gordijnen uit en spoel ze vervolgens 2 keer uit met schoon water. Voor het beste resultaat, bij zowel de machine als de handwas, de gordijnen laten uitlekken, vochtig ophangen en voor het raam laten drogen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Textiel 
Inhoud
0,5 kg
Verdunning
Gebruiksklaar 
Fysieke kenmerken
Breedte
97 mm
Lengte
12 cm
Gewicht
0,62 kg
Algemene kenmerken
Merk
HG 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
9,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,62 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
12 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
9,7 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
15824
Leverancierscode
416050103
EAN- / barcode
8711577015978
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis