Hogedrukreiniger K 5 Premium Full Control Plus Home

Merk Kärcher 
Lans Multi Jet 3 in 1 
Max. druk 145 bar
Vermogen 2100 W
Automatisch start-/stopsysteem Inbegrepen 
Vloeistofdebiet 500 l/u

Meer kenmerken

Accessoires

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

469,-
374,-
-20%

CASHBACK
-45

329

Extra informatie

Voor een regelmatige reiniging van middelmatige vervuiling, met een oppervlakteprestatie van 40m²/u: de hogedrukreiniger K 5 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger van Kärcher. De meegeleverde Home Kit omvat de oppervlaktereiniger T 350 en 1 liter steen- en gevelreiniger, en verbetert de reinigingsresultaten rondom het huis. Dankzij het 3-in-1 Multi Jet spuitpistool kunnen verschillende spuittypes en de reinigingsmiddelenmodus worden ingesteld, simpelweg door de spuitlans te draaien, zonder de lans te moeten vervangen. Je kan de instellingen controleren op het LCD-scherm van het spuitpistool en ze aanpassen met de +/– knoppen, voor een maximale controle op elk oppervlak. Het spuitpistool is altijd binnen handbereik en kan, samen met de spuitlans, worden geparkeerd op het toestel tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de uitschuifbare telescopische duwbeugel kan het toestel gemakkelijk worden verplaatst en compact worden opgeborgen. En met het goed bereikbare Plug 'n' Clean systeem, kan je in één vloeiende beweging het reinigingsmiddel vervangen en het vulpeil in één oogopslag controleren. De hogedrukreiniger heeft bovendien een lager zwaartepunt, een praktische slanggeleiding en een stevige basis, die ook als tweede draaggreep kan gebruikt worden.

Fysieke kenmerken
Lengte 41.1 cm
Breedte 30.5 cm
Hoogte 58.4 cm
Gewicht 13.1 kg
Technische kenmerken
Lans Multi Jet 3 in 1 
Detergentaanzuiging Inbegrepen 
Detergent Inbegrepen 
Max. druk 145 bar
Spanning 230 V
Vermogen 2100 W
Automatisch start-/stopsysteem Inbegrepen 
Type kabel H05VV-F 3G 1mm² 
Garantie
Garantie 2 jaar 
Algemene kenmerken
Merk Kärcher 
Verpakking
Lengte verpakking  59.1 cm
Breedte verpakking  51.3 cm
Hoogte verpakking  39.7 cm
Gewicht verpakking 18.7 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 832347
Leverancierscode 13246330
EAN- / barcode 4054278246208
Bebat
Recupel
eco

 Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

 Transport

Als je dit product koopt, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport

Productaccessoires

Opzetstukken

Roterende wasborstel

Deze roterende wasborstel met gewricht van Kärcher is ideaal voor de reiniging van zachte oppervlakken, zoals verf, glas of kunststof. De wasborstel heeft een aantal handige kenmerken, zoals roterende borstelharen met een zachte reinigingsactie, een 180° traploos verstelbare hoek op de handgreep voor de reiniging van moeilijk bereikbare plaatsen, een traploos instelbare snelheid en reinigingsmiddelendosering, een eenvoudig verwisselbare borstel, een beveiligingsring aan de buitenkant voor de bescherming tegen krassen en een bajonetaansluiting voor de veilige aansluiting van het pistool. Kortom, de ideale oplossing voor de reiniging van gladde oppervlakken! De roterende wasborstel past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de reeksen K2 – K7.

 • Snel veranderen van borstel
 • Gebruik met reinigingsmiddelen
 • Reinigingsmiddelendosering
 • Roterende borstelkop
 • Variabel scharnier aanpasbaar tot 180°
 • Roterende beschermingsring
 • Zachte borstelkop

Klik hier voor meer informatie

Power Brush WB 150

De WB 150 Power Brush van Kärcher is ideaal voor de reiniging van kwetsbare oppervlakken zonder spatten op voertuigen, moto's, glas, veranda's, garagepoorten, rolluiken, rolgordijnen, tuinmeubelen, fietsen, ... De innovatieve wasborstel met twee roterende vlakstraalsproeiers combineert een grote kracht met een zachte reinigingsactie. De nieuwe oppervlak- en terrasreiniger met zachte borstelharen combineert een hogedrukstraal met de manuele borsteldruk voor efficiënte reinigingsresultaten. De borstel past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de reeksen K2 – K7.

Klik hier voor meer informatie

Schuimsproeier FJ10C Foam Jet Connect&Clean

De FJ10C Connect & Clean van Kärcher is een schuimsproeier met Ultra Foam Cleaner. Dankzij het snelwisselsysteem voor het aanbrengen van reinigingsmiddelen, kan je snel wisselen tussen verschillende reinigingsmiddelen met één simpele click. De dosering kan eenvoudig worden aangepast op de schuimsproeier met behulp van de gele knop. Het spuitniveau kan ook naar wens worden aangepast. Deze schuimsproeier is geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K2–K7.

 • Innovatieve schuimsproeier
 • Handige set
 • Snelwisselsysteem
 • Dosering van detergent
 • Transparante reinigingsmiddelentank

Klik hier voor meer informatie

Foam Nozzle regelbaar 600ml

De Foam Nozzle schuimsproeier van Kärcher met extra krachtig schuim zorgt voor een eenvoudige reiniging van alle oppervlakken zoals verf, glas en steen. Ideaal voor de reiniging van voertuigen, wintertuinen, tuinmeubelen, gevels, trappen, caravans, paadjes, muren, jaloezieën, terrassen, opritten, ... Giet het Kärcher reinigingsmiddel direct in de schuimsproeier, maak de sproeier vast aan het pistool en breng de schuim aan. Zowel de reinigingsmiddelendosering als het spuitniveau kunnen naar wens worden aangepast. Geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K2–K7. Ideaal voor gebruik met de Kärcher Ultra Foam Cleaner.

Klik hier voor meer informatie

Wasborstel groot oppervlak

Deze zachte borstel van Kärcher is ideaal voor de reiniging van grote oppervlakken, zoals veranda's, voertuigen, boten, caravans en rolluiken. De borstel heeft niet alleen een uitstekende reinigingskracht, maar zijn zachte haren ontzien ook de oppervlakken. De beveiligingsring aan de buitenkant beschermt de oppervlakken tegen krassen. De borstel omvat een bajonetaansluiting voor een veilige aansluiting van het pistool, een rubberen pad voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling, zoals insecten, en een ergonomische handgreep voor een groot gebruiksgemak. Kortom, de ideale oplossing voor de reiniging van grote oppervlakken rondom het huis en in de tuin! De zachte borstel past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de reeksen K2 – K7.

 • Werkbreedte van 248mm
 • Rubberen rand
 • Gebruik met reinigingsmiddel
 • Zachte borstelharen
 • Roterende beschermingsring

Klik hier voor meer informatie

Velgenwasborstel

De velgenwasborstel van Kärcher met borstels rondom garandeert een uiterst efficiënte reiniging. De borstel geraakt op moeilijk bereikbare plaatsen en zelfs in de kleinste spleetjes van wielen en fietsspaken. Een gelijmatige waterverdeling over 360° lost het vuil op en spoelt het weg. De kwaliteitsharen zorgen voor een zachte maar toch efficiënte reinigingsactie. De borstel omvat een dopmoer voor de veilige aansluiting van de spuitlans en een ergonomische handgreep voor een groot gebruiksgemak. Ideaal voor schitterend schone velgen en spaken. Deze velgenwasborstel past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de reeksen K2 – K7.

Klik hier voor meer informatie

Adapters

Reiniging

Rioolreinigingsset 15m

De rioolreinigingsset van Kärcher wordt gebruikt voor het vrijmaken van verstopte afvoerbuizen en leidingen. Door middel van de vier achterwaarts gerichte hogedruksproeiers wordt de slang in de leiding geduwd om de verstopping te verwijderen. De slang bevat een doorlopende markering en markeringsring om de voortgang in het riool aan te duiden. Deze flexibele kwaliteitsslang zorgt voor een perfecte reiniging. De slang heeft een vlechtwerk van textiel, een extra korte messing sproeier voor optimale beweeglijkheid in het riool, een knikbescherming in de slang en een messing aansluiting voor een lange levensduur. Deze rioolreinigingsset is geschikt om in en rond het huis te gebruiken in combinatie met een Kärcher hogedrukreiniger.

 • Extra korte messing sproeier
 • Continue markering en markeringsring
 • 4 achterwaartse hogedruksproeiers
 • Krachtige reiniging
 • Bajonetaansluiting

Klik hier voor meer informatie

T-Racer 350

Met de T-Racer 350 oppervlaktereiniger van Kärcher kunnen grote oppervlakken buitenshuis snel en efficiënt worden gereinigd. De roterende arm met dubbele straal zorgt voor een goede verwijdering van het vuil op grote oppervlakken. In vergelijking met een reiniging met een sproeilans, wordt de reinigingstijd gehalveerd. Het beschermingsrooster beschermt de gebruiker en de omgeving betrouwbaar tegen opspattend water. Dankzij het zogenaamde hovercraft-effect, is de T-Racer 350 bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren. De T-Racer 350 is ook uitgerust met een continue aanpassing van de druk. Dit betekent dat zowel harde oppervlakken zoals steen en beton als meer gevoelige oppervlakken zoals hout naar wens kunnen worden gereinigd. Met de ergonomische handgreep kunnen ook verticale oppervlakken zoals garagepoorten perfect worden gereinigd. De T-Racer 350 is geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K2 – K7.

 • Twee roterende hogedruksproeiers
 • Spatbescherming
 • Instelling van de druk
 • Ergonomische handgreep
 • Hovercraft-effect

Klik hier voor meer informatie

Rioolreinigingsset 7,5m

De rioolreinigingsset van Kärcher wordt gebruikt voor het vrijmaken van verstopte afvoerbuizen en leidingen. Door middel van de vier achterwaarts gerichte hogedruksproeiers wordt de slang in de leiding geduwd om de verstopping te verwijderen. De slang bevat een doorlopende markering en markeringsring om de voortgang in het riool aan te duiden. Deze flexibele kwaliteitsslang zorgt voor een perfecte reiniging. De slang heeft een vlechtwerk van textiel, een extra korte messing sproeier voor optimale beweeglijkheid in het riool, een knikbescherming in de slang en een messing aansluiting voor een lange levensduur. Deze rioolreinigingsset is geschikt om in en rond het huis te gebruiken in combinatie met een Kärcher hogedrukreiniger.

 • Extra korte messing sproeier
 • Continue markering en markeringsring
 • 4 achterwaartse hogedruksproeiers
 • Krachtige reiniging
 • Bajonetaansluiting

Klik hier voor meer informatie

T-Racer 550

De T-Racer 550 oppervlaktereiniger van Kärcher reinigt grote oppervlakken snel, efficiënt en spatvrij. Dankzij het hovercraft-effect, kan de T-Racer 550 zeer eenvoudig worden gemanoeuvreerd. De roterende arm met dubbele sproeier zorgt voor een verwijdering van het vuil op grote oppervlakken en zorgt voor een tijdsbesparing tot 50% in vergelijking met een sproeilans. Dankzij het beschermingsrooster kan je kiezeloppervlakken gemakkelijker schoonmaken (bv. in Japanse tuinen). Tijdens het reinigingsproces kan de T-Racer 550 ook worden gebruikt voor het aanbrengen van reinigingsmiddelen. De dosering van het reinigingsmiddel kan worden ingesteld. Dankzij het Plug 'n Clean systeem kan de gebruiker eenvoudig wisselen tussen de verschillende reinigingsmiddelen. De oppervlaktereiniger is uitgerust met een extra powersproeier voor de reiniging van hoeken en kantjes. Het omschakelen naar de powersproeier gebeurt simpelweg met een voetpedaal. Met de T-Racer 550 kan de druk optimaal worden aangepast door de sproeier te draaien naar het object dat moet worden gereinigd. Hierdoor kunnen zowel harde oppervlakken zoals steen en beton als meer gevoelige oppervlakken zoals hout worden gereinigd. Dankzij de handgreep kunnen ook verticale oppervlakken zoals garagepoorten in geen tijd worden schoongemaakt. De T-Racer 550 is geschikt voor de Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K4 – K7.

 • Twee roterende hogedruksproeiers
 • Spatbescherming
 • Geïntegreerde bijkomende puntsproeier
 • In hoogte verstelbaar
 • Ergonomische handgreep
 • Hovercraft-effect

Klik hier voor meer informatie

T-Racer 450

De T-Racer 450 oppervlaktereiniger van Kärcher reinigt grote oppervlakken snel, efficiënt en spatvrij. Dankzij het hovercraft-effect, kan de T-Racer 450 zeer eenvoudig worden gemanoeuvreerd. De roterende arm met dubbele sproeier zorgt voor een verwijdering van het vuil op grote oppervlakken en betekent een tijdsbesparing tot 50% in vergelijking met een sproeilans. Dankzij het beschermingsrooster kan je kiezeloppervlakken gemakkelijker schoonmaken (bv. in Japanse tuinen). De oppervlaktereiniger is uitgerust met een extra powersproeier voor de reiniging van hoeken en kantjes. Het omschakelen naar de powersproeier gebeurt simpelweg met een voetpedaal. Met de T-Racer 450 kan de druk optimaal worden aangepast door de sproeier te draaien naar het object dat moet worden gereinigd. Hierdoor kunnen zowel harde oppervlakken zoals steen en beton als meer gevoelige oppervlakken zoals hout worden gereinigd. Dankzij de handgreep kunnen ook verticale oppervlakken zoals garagepoorten in geen tijd worden schoongemaakt. De T-Racer 450 is geschikt voor de Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K4 – K7.

 • Twee roterende hogedruksproeiers
 • Spatbescherming
 • Geïntegreerde bijkomende puntsproeier
 • In hoogte verstelbaar
 • Ergonomische handgreep
 • Hovercraft-effect

Klik hier voor meer informatie

Powerscrubber PS40

De PS 40 Powerscrubber met 3 geïntegreerde hogedruksproeiers en zuigstrip is veel krachtiger dan een traditionele manuele borstel. De Powerscrubber verwijdert snel en eenvoudig hardnekkige vervuiling van oppervlakken met hoge druk. Hij is ideaal voor de reiniging van trappen, terrassen, gevels, garages, balkonnen, muren, paden, oprijlanen en randen. De Powerscrubber past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers van de reeksen K2 – K7.

Klik hier voor meer informatie