Karcher T-Racer 5 reiniger

Kenmerken
Merk
Karcher 

Breedte
28 cm

Lengte
71,2 cm

79,95
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de T-Racer 5 oppervlaktereiniger van Kärcher kunnen grote oppervlakken buitenshuis snel en efficiënt worden gereinigd. De roterende arm met dubbele straal zorgt voor een goede verwijdering van het vuil op grote oppervlakken. In vergelijking met een reiniging met een sproeilans, wordt de reinigingstijd gehalveerd. Het beschermingsrooster beschermt de gebruiker en de omgeving betrouwbaar tegen opspattend water. Dankzij het zogenaamde hovercraft-effect, is de T-Racer 5 bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren. De T-Racer 5 is ook uitgerust met een continue aanpassing van de druk. Dit betekent dat zowel harde oppervlakken zoals steen en beton als meer gevoelige oppervlakken zoals hout naar wens kunnen worden gereinigd. Met de ergonomische handgreep kunnen ook verticale oppervlakken zoals garagepoorten perfect worden gereinigd. De T-Racer 5 is geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K2 – K7.

  • Twee roterende hogedruksproeiers
  • Spatbescherming
  • Instelling van de druk
  • Ergonomische handgreep
  • Hovercraft-effect

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Karcher 
Fysieke kenmerken
Breedte
28 cm
Lengte
71,2 cm
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
20,4 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,27 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
40 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
33,8 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
568000
Leverancierscode
2.644-084.0
EAN- / barcode
4054278513652

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis