Karcher T-Racer 7 Plus reiniger

Kenmerken
Breedte
32,1 cm

Lengte
79 cm

Merk
Karcher 

110,-
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De T-Racer 7 Plus oppervlaktereiniger van Kärcher reinigt grote oppervlakken snel, efficiënt en spatvrij. Dankzij het hovercraft-effect, kan de T-Racer 7 Plus zeer eenvoudig worden gemanoeuvreerd. De roterende arm met dubbele sproeier zorgt voor een verwijdering van het vuil op grote oppervlakken en betekent een tijdsbesparing tot 50% in vergelijking met een sproeilans. Dankzij het beschermingsrooster kan je kiezeloppervlakken gemakkelijker schoonmaken (bv. in Japanse tuinen). De oppervlaktereiniger is uitgerust met een extra powersproeier voor de reiniging van hoeken en kantjes. Het omschakelen naar de powersproeier gebeurt simpelweg met een voetpedaal. Met de T-Racer 7 Plus kan de druk optimaal worden aangepast door de sproeier te draaien naar het object dat moet worden gereinigd. Hierdoor kunnen zowel harde oppervlakken zoals steen en beton als meer gevoelige oppervlakken zoals hout worden gereinigd. Dankzij de handgreep kunnen ook verticale oppervlakken zoals garagepoorten in geen tijd worden schoongemaakt. De T-Racer 7 Plus is geschikt voor de Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K4 – K7.

  • Twee roterende hogedruksproeiers
  • Spatbescherming
  • Geïntegreerde bijkomende puntsproeier
  • In hoogte verstelbaar
  • Ergonomische handgreep
  • Hovercraft-effect

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
32,1 cm
Lengte
79 cm
Algemene kenmerken
Merk
Karcher 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
26,4 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,69 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
39,4 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
35,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
567996
Leverancierscode
26440740
EAN- / barcode
4054278633428

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis