Karcher wasborstel groot oppervlak

Kenmerken
Merk
Karcher 

Breedte
26 cm

Lengte
40 cm

25,95
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze zachte borstel van Kärcher is ideaal voor de reiniging van grote oppervlakken, zoals veranda's, voertuigen, boten, caravans en rolluiken. De borstel heeft niet alleen een uitstekende reinigingskracht, maar zijn zachte haren ontzien ook de oppervlakken. De beveiligingsring aan de buitenkant beschermt de oppervlakken tegen krassen. De borstel omvat een bajonetaansluiting voor een veilige aansluiting van het pistool, een rubberen pad voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling, zoals insecten, en een ergonomische handgreep voor een groot gebruiksgemak. Kortom, de ideale oplossing voor de reiniging van grote oppervlakken rondom het huis en in de tuin! De zachte borstel past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de reeksen K2 – K7.

  • Werkbreedte van 248mm
  • Rubberen rand
  • Gebruik met reinigingsmiddel
  • Zachte borstelharen
  • Roterende beschermingsring

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Karcher 
Fysieke kenmerken
Breedte
26 cm
Lengte
40 cm
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
27 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,41 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
30 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
10,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
127585
Leverancierscode
26432330
EAN- / barcode
4039784920712

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis