Kb Multisect insecticide poeder voor sierplanten 200ml

Kenmerken
Toepassing
Insecten 

Merk
Kb 

17,99
89,95/Liter
Gratis afhalen
In beperkt aantal winkels op voorraad
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze systemisch insecticide is ideaal geschikt voor de bestrijding van hardnekkige insecten. De verdelger kan je gebruiken tegen zowel zuigende insecten (zoals bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, schild- en wolluizen) als bijtende insecten (zoals rupsen, snuitkevers) op sierplanten. Bij bladluizen kan je de eerste resultaten zien binnen de 24 uur na gebruik. Omdat de KB Multisect in de sapstroom van de plant wordt opgenomen, blijft de verdelger 3 à 4 weken actief en voorkomt het nieuwe plagen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Insecten 
Biologisch
-
Dosis
6ml/10m² 
Erkenningsnummer
9663G/B 
Inhoud
0,2 l
Waterbestendig
-
Algemene kenmerken
Merk
Kb 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
4,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,234 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
8,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
18 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,204 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
220362
Leverancierscode
MULT020N
EAN- / barcode
5411463106058
Veiligheidsinformatie
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat t 2-methylundecanal, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, Cineole, LINALOOL , linalylacetaat, Mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P273: Voorkom lozing in het milieu. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis