Kreator smetkoord set

1 van3
Kenmerken
Merk
Kreator 

8,99
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze smetkoord van Kreator wordt geleverd als een volledige set en bevat alles wat je zoekt om rechte krijtlijnen af te tekenen over een langere afstand, bijvoorbeeld tijdens het bouwen of verbouwen. De set bestaat uit een 30 m lang oprolbaar smetkoord, een mini-waterpas en een handige vulfles met 115 g blauw krijtpoeder. Het smetkoord is 30 meter lang en laat zich langs de zijkant gemakkelijk vullen met krijtpoeder. Je kan het koord ook aan een spijker bevestigen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Kreator 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
16,2 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,28 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
23,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5,9 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,27 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
516698
Leverancierscode
KRT708001
EAN- / barcode
5400338057724

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis