Laserliner ACtiveFinder spanningsdetector

1 van2
Kenmerken
Merk
Laserliner 

12,99
Levering binnen 4 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De spanningsdetector ACtiveFinder zorgt voor veiligheid bij lokaliseren van electrische velden. Hij lokaliseert elektrische spanningen in kabels, contactdozen, lampfittingen en zekeringen. De detector bepaalt de polariteit van de L/N-geleider, bijvoorbeeld bij contactdozen en aansluitklemmen en vindt onderbrekingen in draden en kabels. De ACtiveFinder heeft een zeer hoge gevoeligheid voor het traceren van dieper gelegen leidingen dankzij de Zoom-functie. Het apparaat met robuuste, slagvaste kwaliteitsbehuizing is voorzien van een geïntegreerde zaklamp met separate aan-/uitschakelaar en een goed zichtbare LED signalering voor de indicatie van elektrische spanningen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Laserliner 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,2 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
23,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
4,5 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,05 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
342718
Leverancierscode
083.010A
EAN- / barcode
4021563671144
Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis