Laserliner MultiFinder Plus universele detector

1 van3
Kenmerken
Spanningswaarschuwing
Ja

Merk
Laserliner 

76,99
Levering binnen 4 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De MultiFinder Plus van Laserliner is een universele detector voor hout, metaal, koper, ijzer en spanningvoerende leidingen. Meerdere geïntegreerde sensoren maken de MultiFinder Plus tot een detector voor verschillende toepassingen, die akoestische en optische signalen uitzendt bij het vinden van voorwerpen. Dankzij het bedieningsmenu op het LCD-scherm en de eéntoetsbediening voor de omschakeling van de verschillende meetmodi kan de MultiFinder Plus eenvoudig en veilig bediend worden. Met de Auto-Calibrationfunctie past het apparaat zich onmiddellijk na het inschakelen aan de verschillende ondergronden aan. In de metaalmodus worden zelfs niet-spanningvoerende leidingen onder pleisterwerk gevonden. De Auto-Cal Plusfunctie maakt een eenvoudige beperking van meetobjecten in deze metaalmodus mogelijk. De permanente spanningswaarschuwing waarborgt een hoge veiligheid.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Spanningswaarschuwing
Toepassing
Hout , Metaal , Ijzer , Koper , Spanningvoerende leidingen 
Video-inspectie camera
-
Algemene kenmerken
Merk
Laserliner 
Duur van de garantie
4 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
19 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,25 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
30 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,23 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
247968
Leverancierscode
080.965A
EAN- / barcode
4021563684175
Bebat Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis