Leifheit schraper keramische kookplaat

1 van4
Kenmerken
Merk
Leifheit 

13,99
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Hardnekkige korsten en ingebrande plekken? Verwijder ze simpel en snel met de kookplaatschraper. De kookplaatschraper is geschikt voor oppervlakken van Ceran-glaskeramiek. Het mes kan naar binnen geschoven worden, voor veilig opbergen. Ook de reservemessen zitten veilig en goed beschermd opgeborgen in de kop van het mes. Met ingeschoven mes kan de schraper geen krassen veroorzaken op andere voorwerpen in een la. Om het mes naar buiten te laten schuiven, draai je de stelschroef losser.

Als je de stelschroef vaster draait, schuift het mes naar binnen. De schroef kan simpel met de hand los- en vastgedraaid worden, geen gereedschap nodig. Als je de schroef helemaal losdraait, kun je het mes vervangen. Bijzonder praktisch: drie mesjes worden meegeleverd, deze zitten netjes opgeborgen in de kop van het mes. Om de kookplaatschraper schoon te maken gewoon afvegen met een vochtige doek – makkelijker kan het niet, toch? Er zit een ophangoog aan dit keukenhulpje, en het hoogwaardige design ziet er fraai uit. Dus waarom zou je het niet ophangen? Dan heb je het altijd bij de hand.

  • Verwijdert ingebrande vlekken gemakkelijk en snel 
  • Mes en reservemesjes zitten handig opgeborgen in de kop van de kookplaatschraper 
  • Met ingeschoven mes is er geen risico op verwondingen en het mes is goed beschermd 
  • Messen eenvoudig te vervangen zonder gereedschap 
  • Met ophangoog voor ophangen aan bijvoorbeeld keukenrek 
  • Gemakkelijk schoon te maken met vochtige doek 
  • Met drie mesjes

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Leifheit 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
1,8 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,02 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
30 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5 cm
Technische kenmerken
Vaatwasbestendig
-
Fysieke kenmerken
Aantal
Referenties en codes
Hubo-referentie
993263
Leverancierscode
1066934
EAN- / barcode
4006501032522

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis