Levis Ferro lak mat 0,25l zwart

Kenmerken
Afwasbaar
Ja

Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 

Inhoud
0,25 l

Verfbasis
Solventgedragen 

Droogtijd
6 h

Overschilderbaar na
24 h

17,59
70,36/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. Betalen doe je pas aan de kassa.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Extra matte zwarte verf voor de behandeling van siersmeedwerk zoals sloten, hengsels, traliewerk,... Heeft een extreem hoge dekkracht waardoor toepassingen van één laag mogelijk zijn. Het is bestand tegen aflopers en is vochtwerend.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Afwasbaar
Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 
Inhoud
0,25 l
Verfbasis
Solventgedragen 
Droogtijd
6 h
Overschilderbaar na
24 h
Materiaal van doeloppervlak
Metaal 
Verwerkingsmethode
Borstel , Lakroller 
Geurarm
-
Rendement
14 m²/l
Algemene kenmerken
Merk
Levis 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,38 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Fysieke kenmerken
Kleur (detail)
Mat zwart 
Verpakking
Blik 
Referenties en codes
Hubo-referentie
20551
Leverancierscode
5035077
EAN- / barcode
5412271150479
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H373: Kan schade aan UNDEFINED veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. EUH208: Bevat UNDEFINED. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P235: Koel bewaren. P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis