Lucifersticks 24 stuks

1 van2
Kenmerken
Aantal
24 

3,59
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de 2-in-1 lucifersticks van Fulgurant beschik je over een aanmaakblokje en lucifer in 1. De geurloze lucifersticks zijn erg praktisch en ideaal voor aanmaken van barbecues en kachels. Met deze verpakking van 24 lucifersticks moet je niet langer op zoek naar een lucifer of aansteker om je aanmaakblokjes te laten branden.
Vuur aansteken gaat het makkelijkst en snelst met aanmaakblokjes. In combinatie met aanmaakhout bereik je snel de nodige hitte die je haard of barbecue lanceert. Denk eraan dat een goed vuur zuurstof nodig heeft. Bedelf je aanmaakblokjes dus niet onder een verstikkende stapel brandhout, maar voeg stapsgewijs meer hout toe.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Aantal
24 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
13,3 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,23 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
19,2 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
2,4 cm
Technische kenmerken
Inhoud
0,2 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
549457
Leverancierscode
1007050
EAN- / barcode
5400258070506

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis