Nite Ize Huck 'N Tuck ballenwerper hond opvouwbaar + GlowStreak LED bal

1 van3
Kenmerken
Merk
Nite Ize 

Gebruik
Hond 

Type
Bal 

Materiaal
Rubber , Kunststof 

Hoogte
7,62 cm

39,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95

Alleen met levering aan huis

Dit product is alleen beschikbaar via thuislevering

Productinformatie


Omschrijving

Door de combinatie van de Huck ´N Tuck opvouwbare ballenwerper HNTG-01-R7 en de GlowStreak LED bal van Nite Ize kan je de hele dag en avond met je hond spelen. Deze 2 producten bieden een zeer handige combo en verdubbelen het speelplezier met je trouwe viervoeter.

GlowStreak Disco-O LED bal

De GlowStreak Disco-O LED bal is een leuk speeltje voor je hond. Deze bal is voorzien van een LED lamp die geactiveerd wordt zodra er een beweging gedetecteerd wordt. De GlowStreak verandert van kleur, is waterdicht, kwijl-proof, en wordt geleverd met eenvoudig te vervangen knoopcelbatterijen. Deze geavanceerde technologische bal is ideaal voor elke energieke hond die graag wil spelen.

Deze robuuste en schokbestendige rubber bal heeft een beschermde kern die uitgerust is met een geavanceerde bewegingssensor met LED-module die je activeert met een eenvoudige worp. Zonder verdere beweging wordt de LED automatisch uitgeschakeld na tien minuten. De Led brandt nog 5 minuten gevolgd door nog 5 minuten knipperen. Hierdoor heb je of heeft de hond de tijd om de GlowStreak terug te vinden, indien één van jullie afgeleid zou geweest zijn. In de verwisselbare polycarbonaat kern bevindt zich een LED lamp met batterijmodule, die stevig vastgeschroefd moet worden om een waterdichte afdichting te bekomen.

De GlowStreak LED bal heeft dezelfde grootte als een tennisbal en blijft op het water drijven en is hierdoor ideaal voor een hond die houdt van zwemmen. Het unieke gegroefde oppervlak zorgt voor een hapvriendelijke buitenzijde die makkelijk is om op te rapen voor kleine en grote viervoetige vrienden.

  • Diameter: 6,3cm
  • Autonomie batterijen: 35u
  • Geactiveerd door werpen
  • Automatische uitschakeling na 10 minuten inactiviteit
  • Waterdicht en drijvend
  • Geleverd met 2 vervangbare CR2032 batterijen

Deze bal is niet bedoeld als een kauwspeeltje en is niet geschikt voor voor huisdieren onder de 12 maanden. Deze LED bal is bedoeld voor gebruik onder toezicht en om te genieten samen met je hond. Gelieve het batterijdeksel stevig vast te draaien met behulp van een schroevendraaier en regelmatig te controleren of het deksel nog stevig vast zit.

Huck 'N Tuck ballenwerper

Met de Huck ´N Tuck, heb je een leuke en kwalitatieve ballenwerper. Het duurzame handvat is bestand tegen krachtige worpen, terwijl de hendel kan uitschuiven van 30cm tot 61cm. Om je handen vrij te houden slaat de Huck ´N Tuck de opgenomen bal op, waarbij de ballenwerper kan ingekort worden. Gaan wandelen is eveneens geen probleem omdat hij compact genoeg is om in je zak te kunnen opbergen, dankzij het inklapbare handvat past hij ook perfect in een handige draagtas. De ballenwerper is gemaakt uit weerbestendige kunststof.

De bijgeleverde bal heeft dezelfde grootte als een tennisbal, waarmee de Huck 'N Tuck trouwens compatibel is. Dit is geen kauwspeelgoed en is alleen bedoeld voor gebruik onder toezicht.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Nite Ize 
Kenmerken
Gebruik
Hond 
Type
Bal 
Materiaal
Rubber , Kunststof 
Hoogte
7,62 cm
Lengte
28,96 cm
Breedte
6,48 cm
Kleur
Geel/Zwart/Multicolor 
Verpakking
Lengte verpakking Lengte verpakking
6,83 cm
Breedte verpakking Breedte verpakking
10,39 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking
36,95 cm
Gewicht verpakking
0,03 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
932747
Leverancierscode
NIHNTG-01-R7
EAN- / barcode
94664043374
Bebat

Alleen met levering aan huis

Dit product is alleen beschikbaar via thuislevering

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis