Nite Ize Steelie Car Mount Kit gsm-houder auto/dashboard 2-delig auto

1 van3
Kenmerken
Breedte
27,1 mm

Hoogte
27,1 mm

Lengte
28,24 mm

Merk
Nite Ize 

39,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95

Alleen met levering aan huis

Dit product is alleen beschikbaar via thuislevering

Productinformatie


Omschrijving

Bevestig je telefoon op het dashboard met behulp van gepatenteerde Steelie Car Mount Kit magnetische gsm-houder. Het kleine magneetje circuleert rond de Car Mount zodat je de kijkhoek probleemloos kan aanpassen, zo is je telefoon altijd goed zichtbaar en toegankelijk.

De schoonheid van de Steelie Car Mount Kit is zijn eenvoud. Het bevestigen van je telefoon gebeurt met behulp van een kleine krachtige magneet die veilig is voor je telefoon. Het is een snelle en makelijke manier om je telefoon te bevestigen en veilig te positioneren.

Het Steelie magneetje bevat een siliconen center en vermijdt het wegglijden van je telefoon en geeft een stevige grip op de Dash Ball, waarmee je de telefoon gemakkelijk kan draaien van portret naar landscape indien nodig.

Een geweldige bonus van dit product is zijn veelzijdigheid. Met de kleine Steelie magneet kan je je telefoon eenvoudig bevestigen aan magnetische oppervlakken zoals de deur van een koelkast, metalen rekken, archiefkasten, gereedschapskisten. Je kan in elk van je voertuigen een extra Steelie Car Mount plaatsen, of daar waar je vaak je telefoon handenvrij nodig hebt.

  • Steelie Dash Ball
  • Orbiter Magnetic Socket magnetische verbinder
  • Siliconen center vermijdt wegglijden en garandeert stevige grip

Gebruikstips:
De Steelie Dash Ball bevestig je met de 3M sticker op het dashboard. Het magneetje hecht aan je telefoon of aan het telefoontasje en de Cash Mount bevestig je op het dashboard van je auto. Beide moeten vlak en proper zijn om een goede hechting mogelijk te maken.

De houder bevat een sterke magneet. Deze magneet zal je mobiele apparaat niet beschadigen. Echter, plaats ze niet in de buurt van magnetisch gevoelige objecten zoals creditcards, pacemakers, of harde schijven van computers.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
27,1 mm
Hoogte
27,1 mm
Lengte
28,24 mm
Bevestigings-/aanbrengmethode
Plakken 
Gewicht
0,15 kg
Algemene kenmerken
Merk
Nite Ize 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
10,64 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,15 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
3,68 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
11,07 cm
Technische kenmerken
Materiaal
Staal , Siliconen 
Referenties en codes
Hubo-referentie
932554
Leverancierscode
NISTCK-11-R8
EAN- / barcode
94664027312

Alleen met levering aan huis

Dit product is alleen beschikbaar via thuislevering

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis