Ontkalker citroenzuur 900g

1 van2
Kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 

13,29
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de citroenzuur ontkalker van 60's Solutions ontkalk je koffiemachine, waterkoker of wasmachine in een handomdraai. Citroenzuur is een allround middel waarmee je ook aangebrande inox pannen zo weer schoonschuurt, hardnekkige roest verwijdert en glas en kristal reinigt.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
8,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,95 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
16,7 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
829234
Leverancierscode
1044638
EAN- / barcode
5411326907440
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis