Pattex contactlijm vloeibaar 125g

1 van2
Kenmerken
Type lijm
Contactlijm 

Toepassing
Lijmen 

Inhoud
0,125 kg

Droogtijd
40 min

Gebruik
Binnen 

Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes 

8,10
64,80/kg
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze contactlijm is ideaal voor een snelle en supersterke verlijming van onder andere hout, metaal, hard PVC, rubber, vilt, leer, keramiek, glas, porselein en deze materialen in combinatie met elkaar. Bestand tegen extreme temperaturen (-15°C tot +11°C).

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type lijm
Contactlijm 
Gebruik
Binnen 
Kleur
Transparant 
Verpakking
Blister 
Technische kenmerken
Toepassing
Lijmen 
Inhoud
0,125 kg
Droogtijd
40 min
Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes 
Verbruik
0,35 kg/m²
Algemene kenmerken
Merk
Pattex 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
4,1 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,16 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
12 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
23,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
346131
Leverancierscode
1001479
EAN- / barcode
5410091262655
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. EUH208: Bevat 1.2-Benzisothiazol-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P403: Op een goed geventileerde plaats bewaren. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P273: Voorkom lozing in het milieu. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis