Pattex secondelijm kunststof 2g

1 van2
Kenmerken
Type lijm
Secondelijm 

Toepassing
Lijmen 

Droogtijd
1 min

Gebruik
Binnen 

Materiaal van doeloppervlak
Kunststof 

Kleur
Transparant 

8,09
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Plastics secondelijm van Pattex is ideaal voor het herstellen en verlijmen van kunststofvoorwerpen zoals speelgoed, spelletjes, autoaccessoires, kantoorbenodigdheden en computeronderdelen. Deze krachtige transparante secondelijm hecht bijzonder goed op alle kunststof oppervlakken en droogt onmiddellijk op.

Naast polyethyleen en polypropyleen is de lijm onder andere geschikt voor PVC, ABS, acrylglas en plexiglas. De lijm hecht ook op veel andere materialen en is onder andere geschikt als porseleinlijm, keramieklijm, houtlijm, metaallijm en steenlijm.

De te verlijmen oppervlakken moeten droog, stofvrij en vetvrij zijn en goed op elkaar passen. Breng de primer met de activatorpen aan op beide delen en laat volledig drogen. Breng de lijm vervolgens éénzijdig en dun aan. Voeg de te verlijmen oppervlakken direct samen en druk minstens 30 seconden op elkaar. Hoe dunner de lijm aangebracht wordt, hoe sneller en sterker de hechting.

  • Tweedelig systeem met primer en lijm
  • Voor binnengebruik
  • Hecht snel en sterk

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type lijm
Secondelijm 
Gebruik
Binnen 
Kleur
Transparant 
Verpakking
Blister 
Technische kenmerken
Toepassing
Lijmen 
Droogtijd
1 min
Materiaal van doeloppervlak
Kunststof 
Algemene kenmerken
Merk
Pattex 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
1,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,03 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
16,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
120949
Leverancierscode
1002444
EAN- / barcode
5410091634629
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH202: Cyanoacrylaat. Gevaarlijk. Kleeft binnen enkele seconden aan huid en oogleden. Buiten het bereik van kinderen houden. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis